Laster Arrangementer

Sommeravslutning

9 juni/13:30 - 16:00

 

 

 

 

 

SOMMERAVSLUTNING VED NOK. GJØVIK 9. JUNI!

https://www.facebook.com/nokgjovik/posts/4010524559055771

Vi ved NOK. Gjøvik er veldig glade for endelig å kunne invitere våre brukere til et arrangement! Det vil bli arrangert sommeravslutning onsdag 09.06.2021 kl. 13.30-16.00. Sommeravslutningen vil bli arrangert på Rambekk Gård på Gjøvik. Adressen er Rambekkvegen 6, 2816 Gjøvik, og det er god plass til gratis parkering. En av oss ansatte vil stå på parkeringsplassen og ta deg imot😊

Til tross for at vi ikke skal være på Torsætra, slik tradisjonen ved senteret tilsier, så vil det tradisjon tro bli servert rømmegrøt, spekemat og en sommerlig dessert til slutt. Slik som tidligere vil det også i år være åpent for å komme med egne bidrag til avslutningen, slik som en sang eller en tekst.

Vi håper flest mulig av våre brukere ønsker å komme på sommeravslutningen, og vi kan friste med både god mat og drikke, og forhåpentligvis fint vær! Vi ved senteret skal selvfølgelig, i samarbeid med Rambekk Gård, sørge for at alle smitteverntiltak blir oppretthold. Vi håper på å få til et trygt arrangement ved å holde avstand, bruke håndsprit, og overholde kommunens retningslinjer for arrangementer. Spekematen vil bli servert på egne tallerkener, og rømmegrøt, dessert og kaffe vil bli servert av én av oss ansatte, iført hansker og munnbind. Det vil ikke være andre gjester eller selskaper på Rambekk Gård denne dagen.

Påmelding ønskes innen utgangen av arbeidsdagen på fredag 4. juni, altså i slutten av denne uka. Så her er det bare å slenge seg med😊 Påmelding skjer til din veileder, eller på tlf. 477 94 615. Ved eventuelle matallergier eller spesielle behov ber vi om at dette informeres om i påmeldingen.