Smittetiltak Nok. Gjøvik

Hei. Vi forholder oss til de nasjonale smitteverntiltakene vedr. covid-19. Dvs at vi frem til og med 29. Januar vil være tilgjengelig på telefonen i vanlig åpningstid. Avtalte samtaler vil gjennomføres på telefon eller video for de som ønsker det. Brukeraktiviteter som skrivegruppe og malegruppe må utgå i samme periode. Vi håper alle forholder seg…

Hei.

Vi forholder oss til de nasjonale smitteverntiltakene vedr. covid-19. Dvs at vi frem til og med 29. Januar vil være tilgjengelig på telefonen i vanlig åpningstid. Avtalte samtaler vil gjennomføres på telefon eller video for de som ønsker det. Brukeraktiviteter som skrivegruppe og malegruppe må utgå i samme periode.

Vi håper alle forholder seg til smittevernhensynene slik at vi så snart som mulig kan komme tilbake til normalen.

Hilsen oss på Nok. Gjøvik