Covid 19 -nye tiltak

Da er vi inne i det som myndighetene omtaler som den “tredje bølgen” av Covid-19 pandemien. Vi ser at fylker og kommuner rundt oss har rekordhøy smitte av mutert virus og derfor har de nå fått innført svært strenge tiltak. Gjøvikregionen har også innført ekstra tiltak som en følge av dette. Vi vet at viruset…

Da er vi inne i det som myndighetene omtaler som den “tredje bølgen” av Covid-19 pandemien. Vi ser at fylker og kommuner rundt oss har rekordhøy smitte av mutert virus og derfor har de nå fått innført svært strenge tiltak. Gjøvikregionen har også innført ekstra tiltak som en følge av dette. Vi vet at viruset ikke bryr seg om kommunegrenser og at dette kan endre seg fort. Her skal både brukere og ansatte beskyttes så godt det lar seg gjøre, og vi vil bidra og gjøre vårt til at smitten ikke sprer seg. Vi har dermed vurdert at oppfølging av brukere i hovedsak vil foregå over telefon eller video. Den enkelte bruker av senteret kan avtale med sin veileder. Gruppene vi har inne på senteret må dessverre avlyses, men gågruppen vil opprettholdes, men da delt i to. En gruppe på Østre Toten for innbyggere i Østre Toten og en gruppe på Gjøvik for alle som bor i kommuner som ikke innlemmes i de strengeste tiltakene.

Disse tiltakene vil i første omgang vare til 9. april

Ta kontakt med din veileder om du lurer på noe om dine tilbud og avtaler her. Stay safe og forsøk å holde ut.