Covid -19

Befolkningen vaksineres i større grad og vi følger med på smittetrykket rundt oss til enhver tid. Vi har stor tro på å snart kunne se en mer normal hverdag igjen. På senteret har delt vi oss inn i kohorter for å kunne gi et tilbud innenfor våre dører igjen, men også for å kunne gi…

Befolkningen vaksineres i større grad og vi følger med på smittetrykket rundt oss til enhver tid. Vi har stor tro på å snart kunne se en mer normal hverdag igjen.

På senteret har delt vi oss inn i kohorter for å kunne gi et tilbud innenfor våre dører igjen, men også for å kunne gi et tilbud dersom vi skulle være uheldige å bli berørt av smitte. Dette gjør at vi fortsatt tilbyr telefoner og utendørsavtaler til de som kan og ønsker det, men vi kan også gi et tilbud inne hos oss til de som har behov for det. Vi åpner for tilpassede gruppetilbud igjen og tilbyr undervisning til kommuner som er på gult nivå.

Vi er fortsatt opptatt av god håndhygiene og at alle som kommer til oss er friske, så klart. Har du behov for tilpasninger så ta kontakt, vi finner løsninger.

Alt blir bra !!