Sommeravslutning

Vi ved NOK.senteret har veldig lyst til å feire våre brukere, oss selv og sommeren med en feiende flott sommeravslutning Vi gleder oss over våren og sommeren som kommer, og håper på en høst med mer normal drift av senteret. Det er foreløpig dessverre ganske begrenset hvor mange personer man kan være i et selskap…

Vi ved NOK.senteret har veldig lyst til å feire våre brukere, oss selv og sommeren med en feiende flott sommeravslutning 😊🎉 Vi gleder oss over våren og sommeren som kommer, og håper på en høst med mer normal drift av senteret. Det er foreløpig dessverre ganske begrenset hvor mange personer man kan være i et selskap i leid lokale. Men det ligger i lufta at dette vil åpnes opp ytterligere i løpet av mai, slik at det vil være mulig med et større arrangement i juni. Vi ber derfor de som er interessert i en sommeravslutning å holde av datoen 9. juni. Det vil komme mer informasjon da vi vet mer om hvordan arrangementet kan gjennomføres. En sommeravslutning i regi av senteret vil selvfølgelig ta hensyn til alle de gjeldene koronareglene, og både håndsprit og avstand vil bli ivaretatt. I disse tider kan vi selvfølgelig aldri se bort i fra en avlysning, men vi krysser alle fingre for at vi får gjennomført en flott avslutning den 9. juni🌻🥘🍴🎂☀️