Godt nytt år.

Hei, og godt nytt år til dere alle. Vi er i gang igjen etter noen dager juleferie. I den forbindelse kan vi oppdatere og si velkommen til Marte Hertzenberg Torp som er ny veileder hos oss i 40% stilling frem til 30.juni. Tone Jensen som har jobbet hos oss tidligere starter hos oss i slutten…

Hei, og godt nytt år til dere alle. Vi er i gang igjen etter noen dager juleferie. I den forbindelse kan vi oppdatere og si velkommen til Marte Hertzenberg Torp som er ny veileder hos oss i 40% stilling frem til 30.juni. Tone Jensen som har jobbet hos oss tidligere starter hos oss i slutten av måneden i 100% fast stilling.

Nytt av året er også at vi har satt opp datoer for når vi er i Fagernes denne våren. Her kommer en liten oversikt;

Torsdag 13. Januar kl. 12-14

Tirsdag 18. Januar kl. 10-12

Onsdag 9. Februar

Torsdag 10. Mars

Fredag 1. April

Tirsdag 19. April

Torsdag 12. Mai

Onsdag 1. Juni

Onsdag 22. Juni

Vi er til stede for avtalte samtaler mellom kl 10-14.

Sted: Familiens Hus, Tveitavegen 11, 2900 Fagernes