Høsten 2021

Nå er alle veiledere på plass igjen etter sommerferien og vi starter denne høsten med stor optimisme. Alle ansatte har fått minst en vaksinedose mot korona og vi håper på å gjenoppta så mye aktivitet på senteret som mulig. Vi holder fortsatt god avstand i samtaler, har sprit tilgjengelig og vasker alle kontaktflater jevnlig. Vi…

Nå er alle veiledere på plass igjen etter sommerferien og vi starter denne høsten med stor optimisme. Alle ansatte har fått minst en vaksinedose mot korona og vi håper på å gjenoppta så mye aktivitet på senteret som mulig. Vi holder fortsatt god avstand i samtaler, har sprit tilgjengelig og vasker alle kontaktflater jevnlig. Vi tilbyr samtaler på senteret, men har også fortsatt mulighet til telefon avtaler og gåturer utendørs for de som ønsker. Vi følger lokale anbefalinger med tanke på koronasituasjonen.

Følg med på facebooksiden vår og nett, så legger vi ut arrangementer som planlegges. Gi oss gjerne innspill og ønsker for høsten.